Kinderdagverblijf Driebergen: ’t Vijvertje

Verblijf met een prachtige avonturentuin en unieke groepsindeling.

Kinderdagverblijf ‘t Vijvertje heeft als enige kinderopvang in Driebergen een bijzondere groepsindeling namelijk volledig horizontaal: 0+, 1+, 2+ en 3+ groep. De ruimtes en activiteiten zijn volledig afgestemd op de jaarleeftijd van uw kind net zoals kinderen dat later op school ervaren. Dit is bijzonder in Nederland en uniek en gewild in Driebergen.

Tevens hebben we 2 extra horizontale groepen, een babygroep met kinderen van 0 tot 2 jaar en een peutergroep met peuters van 2 tot 4 jaar. En 1 verticale groep van 0-4 jaar. Hierin trekken de jongste kinderen zich op aan de oudere, en het is leuk om te zien hoe de kleintjes liefdevolle knuffels ontvangen van de ‘groteren.’ Hierin wordt het meest de thuissituatie nagebootst.

Onze ruimtes zijn rustig en aantrekkelijk ingericht waardoor er een huiselijke sfeer heerst. Het karakteristieke eerdere schoolpand wordt omgeven door een lommerrijke, natuurlijke en besloten tuin waar de kinderen dagelijks buitenspelen en op ontdekkingstocht gaan.

De namen van de groepen komen u naar een bezoekje vast bekend voor: Brabbelaars (0+), Prietpraters (1+), Kletskoppen (2+), Praatjesmakers (3+), Keuvelaars (0-2), Kwebbelaars (2-4) en Wauwelaars (0-4).

Ons kinderdagverblijf heeft een stabiel team van vast medewerksters. Velen zijn ook zelf moeder, werken er al jaren en hebben een schat aan ervaring om uw kindje in een eigen tempo en liefdevol te laten (op)groeien.

Gegevens KDV ’t Vijvertje:

Vijverlaan 10

3971HK, Driebergen

LRK: 165277543

Wij zijn 52 weken per jaar geopend en bieden opvang aan

van 7:30 uur tot 18:30 uur.