Sport BSO Driebergen

Buitenschoolse opvang bij korfbalvereniging Dalto

 

Even lekker alle energie kwijt na school en dat samen met andere vriendjes en vriendinnetjes! Is uw kind 7 jaar of ouder en houdt het van bewegen? Dan is de Sport BSO dé uitkomst. Wij halen uw kind op bij school op met de elektrische Stint of gaan per fiets naar Sportpark de Woerdt in Driebergen.

Na school eten en drinken we eerst iets in de hagelnieuwe thuisbasis van Korfbalvereniging Dalto en daarna gaan we in de actiestand, naar buiten het veld op. Het fijne is dat we gebruik kunnen maken van alle velden. Best luxe vinden wij! Natuurlijk is er ook gelegenheid tot chillen en rustig iets binnen doen. Niets moet, (bijna) alles mag! Nieuwsgierig? Kom dan eens kijken en een middag meedoen!

Iets voor uw kind?

Onze gediplomeerde sportcollega’s bedenken iedere dag weer de leukste activiteiten. Zij hebben veel kennis en ervaring en sporten en bewegen staan dagelijks op de activiteitenagenda op deze locatie. Een dagje iets minder actie mag ook altijd. Het is de keuze van uw kind wat er wordt gedaan, wij bieden alle mogelijkheden!

Gegevens sport BSO:

De Woerd 3

3972 KD, Driebergen

LRK:108501681

We bieden 52 weken per jaar opvang aan vanaf einde schooltijd tot 18:30 uur. In vakanties en tijdens studiedagen van school zijn we de gehele dag geopend van 08:00 uur tot 18:30 uur. Soms worden locaties samengevoegd.