Buitenschoolse opvang Driebergen: BSO de Vijver ( de Spetters & Kanjers)

Een buitengewoon gezellige en huiselijke locatie.

BSO de Vijver ( de Spetters & Kanjers), buitenschoolse opvang in Driebergen heeft zijn onderkomen in hetzelfde karakteristieke eerdere schoolgebouw als kinderdagverblijf ’t Vijvertje, aan de rustige Vijverlaan in het centrum van Driebergen-Rijsenburg. Op deze gezellige, huiselijke locatie vangen wij jonge kinderen op van diverse basisscholen uit de buurt. Deze BSO is geopend voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Uw kind wordt door de zorgzame pedagogisch medewerkers van school opgehaald en te voet, naar de BSO gebracht.

De Spetters & de Kanjers is 52 weken per jaar geopend van maandag tot en met vrijdag, tot 18:30 uur. Op ons terrein bevindt zich een voortuin en een besloten achtertuin waar veel veilige buitenactiviteiten op touw worden gezet.

Buitenschoolse opvang Driebergen:

BSO de Spetters & de Kanjers zit hetzelfde pand als kinderdagverblijf ’t Vijvertje, aan de rustige Vijverlaan in het centrum van Driebergen. Op deze gezellige, huiselijke buitenschoolse opvang komen kinderen van diverse basisscholen in Driebergen. Binnen is de BSO is speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar. In de buitenunit in de besloten achtertuin komen de oudere kinderen helemaal tot hun recht. We halen alle kinderen op bij school, verzorgen gestructureerd iets te eten en te drinken en daarna mag ieder kind zelf aangeven waar het zin in heeft die middag. Meedoen met activiteit zoals schilderen, de natuur in of techniek? Of zelf spelen in bijvoorbeeld de bouwhoek? Er is van alles mogelijk bij de Spetters en de Kanjers! Onze Talenten van de Talenten Tuin ‘reizen’ rond om iedereen een leuke workshop-middag te bezorgen door onze eigen Kekke Kunstenaar, Tante Tuttebel, Super Sporter of Altijd Avontuur!

Gegevens BSO de Vijver:

Vijverlaan 10

3971HK, Driebergen

LRK:280349993

We bieden 52 weken per jaar opvang aan vanaf einde schooltijd tot 18:30 uur. In vakanties en tijdens studiedagen van school zijn we de gehele dag geopend van 08:00 uur tot 18:30 uur. Soms worden locaties samengevoegd.