Buitenschoolse opvang Driebergen: BSO de Spetters

Een buitengewoon gezellige en huiselijke locatie.

BSO de Spetters, buitenschoolse opvang in Driebergen heeft zijn onderkomen in hetzelfde karakteristieke eerdere schoolgebouw als kinderdagverblijf ’t Vijvertje, aan de rustige Vijverlaan in het centrum van Driebergen-Rijsenburg. Op deze gezellige, huiselijke locatie vangen wij jonge kinderen op van diverse basisscholen uit de buurt. Deze BSO is geopend voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Uw kind wordt door de zorgzame pedagogisch medewerkers van school opgehaald en te voet, indien te ver per Stint, naar de BSO gebracht.

De Spetters is 52 weken per jaar geopend van maandag tot en met vrijdag, tot 18:30 uur. In onze lokalen is ruimte voor vier stamgroepen van maximaal tien kinderen per groep. Op ons terrein bevindt zich een voortuin en een besloten achtertuin waar veel veilige buitenactiviteiten op touw worden gezet. Als de kinderen 7 jaar worden kunnen ze aansluitend doorstromen naar de BSO de Kanjers.

Buitenschoolse opvang Driebergen:

BSO de Spetters zit hetzelfde pand als kinderdagverblijf ’t Vijvertje, aan de rustige Vijverlaan in het centrum van Driebergen. Op deze gezellige, huiselijke buitenschoolse opvang komen kinderen van diverse basisscholen in Driebergen. Binnen is de BSO is speciaal voor kinderen van 4 tot 7 jaar. In de buitenunit in de besloten achtertuin komen de oudere kinderen helemaal tot hun recht. We halen alle kinderen op bij school, verzorgen gestructureerd iets te eten en te drinken en daarna mag ieder kind zelf aangeven waar het zin in heeft die middag. Meedoen met activiteit zoals schilderen, de natuur in of techniek? Of zelf spelen in bijvoorbeeld de bouwhoek? Er is van alles mogelijk bij de Spetters! Onze Talenten van de Talenten Tuin ‘reizen’ rond om iedereen een leuke workshop-middag te bezorgen door onze eigen Kekke Kunstenaar, Tante Tuttebel, Super Sporter of Altijd Avontuur!

Gegevens KDV ’t Vijvertje:

Vijverlaan 10

3971HK, Driebergen

LRK:280349993

We bieden 52 weken per jaar opvang aan vanaf einde schooltijd tot 18:30 uur. In vakanties en tijdens studiedagen van school zijn we de gehele dag geopend van 08:00 uur tot 18:30 uur. Soms worden locaties samengevoegd.