Buitenschoolse opvang: Be-Fijn Driebergen

Dankzij de verbinding met de Openbare Basisschool een soepele overgang naar BSO!

BSO Be-Fijn is verbonden aan Openbare Basisschool Dolfijn en bevindt zich in de centrale hal van het schoolgebouw, onlangs volledig vernieuwd. Hierdoor is er voor uw kind een soepele overgang van school naar de BSO. In de ruim ingerichte speelruimte met diverse speelhoeken, kan uw kind zich naar hartelust vermaken en worden veel doe-activiteiten gepland. De opvang sluit aan bij de vieringen van de school en bij de speciale schoolprojecten die zij organiseert.

Binnen BSO Be-Fijn bevinden zich stamgroepen en doordat het een iets grotere locatie voor DOL FIJN is, kunnen gerichte activiteiten op leeftijdsniveau worden aangeboden. Opvang is gegarandeerd voor het gehele jaar, 52 weken, van maandag tot en met vrijdag. In de schoolvakanties en tijdens studiedagen zijn de kinderen de hele dag welkom en wordt er een speciaal programma aangeboden. Alle kinderen kunnen tot 18:30 uur worden opgehaald.
Op BSO Be-Fijn bieden we ook voorschoolse opvang. Wij zorgen voor een gezond ontbijt, het laatste kinder-nieuws en een gezellige start van de dag!

Buitenschoolse opvang Be-Fijn:

Bij Be-fijn kan je kind alle kanten op! Deze bso in Driebergen is onlangs volledig vernieuwd. Samen met basisschool Dolfijn delen we de gang. Deze is huiselijk ingericht met verschillende speelhoeken voor je kind.

En houdt je kind van kokkerellen? Dan kan het zich culinair uitleven in de keuken. Regelmatig ruiken we de heerlijkste geuren! Ook bewegen we veel. Dat doen we in het aparte speellokaal of we gaan naar buiten. Lekker een frisse neus halen!

Op BSO Be-fijn bieden we ook voorschoolse opvang. Wij zorgen voor een gezond ontbijt. Gezellig aan tafel met vriendjes en vriendinnetjes. Een gezellige start van de dag!

Gegevens van deze BSO:

Weidestraat 1

3971 CH, Driebergen

LRK:189696813

We bieden 52 weken per jaar opvang aan vanaf einde schooltijd tot 18:30 uur. In vakanties en tijdens studiedagen van school zijn we de gehele dag geopend van 08:00 uur tot 18:30 uur. Soms worden locaties samengevoegd.