BSO de Kanjers in Driebergen

 

Een buitengewoon gezellige en huiselijke locatie.

BSO de Kanjers, buitenschoolse opvang in Driebergen heeft zijn onderkomen in hetzelfde karakteristieke eerdere schoolgebouw als kinderdagverblijf ’t Vijvertje, aan de rustige Vijverlaan in het centrum van Driebergen-Rijsenburg. Op deze gezellige, huiselijke locatie vangen wij jonge kinderen op van diverse basisscholen uit de buurt. Deze BSO is geopend voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Uw kind wordt door de zorgzame pedagogisch medewerkers van school opgehaald en te voet, naar de BSO gebracht.

De Kanjers is 52 weken per jaar geopend van maandag tot en met vrijdag, tot 18:30 uur. In onze lokalen is ruimte voor twee stamgroepen van maximaal twaalf kinderen per groep. Op ons terrein bevindt zich een voortuin en een besloten achtertuin waar veel veilige buitenactiviteiten op touw worden gezet.

Praktische informatie:

Onze collega’s en alle kinderen zijn tussen half vier en vijf uur in de middag vaak het bos in. Wanneer u uw kind(eren) wilt ophalen voor vijf uur is het raadzaam even te bellen van tevoren of een berichtje te sturen naar 06 – 11 24 38 60, BSO de Kanjers Driebergen

Gegevens:

Vijverlaan 10

3971 HK, Driebergen

LRK:280349993

We bieden 52 weken per jaar opvang aan vanaf einde schooltijd tot 18:30 uur. In vakanties en tijdens studiedagen van school zijn we de gehele dag geopend van 08:00 uur tot 18:30 uur. Soms worden locaties samengevoegd.