Buitenschoolse opvang: BSO Bos Driebergen

 

Samen op ontdekkingstocht door het bos!

De Bos BSO Driebergen is heel geschikt voor avonturiers vanaf 7 jaar! Het houten Scoutingchalet op het terrein aan de Baden Powelllaan is de veilige thuis- en uitvalsbasis waar kinderen na school eerst even iets eten en drinken. En daarna? Hup, naar buiten op ontdekkingtocht!

Hutten bouwen, knopen leggen, speurtocht lopen of met vergrootglas insecten bekijken. Dat zijn de dingen die uw kind doet bij de Bos BSO! Natuurlijk kunnen we binnen ook een boekje lezen, spellen spelen of bijvoorbeeld koekjes bakken. Maar we zijn grotendeels buiten en doen daar allerlei spannende activiteiten in en met onze natuurlijke omgeving. En ja, vies worden hoort daar ook bij!

Praktische informatie:

Onze collega’s en alle kinderen zijn tussen half vier en vijf uur in de middag vaak het bos in. Wanneer u uw kind(eren) wilt ophalen voor vijf uur is het raadzaam even te bellen van tevoren of een berichtje te sturen naar 06 – 15 67 97 54, bos bso Driebergen

Gegevens:

Baden Powellaan 1/3/5

3971 JJ, Driebergen

LRK:110465568

We bieden 52 weken per jaar opvang aan vanaf einde schooltijd tot 18:30 uur. In vakanties en tijdens studiedagen van school zijn we de gehele dag geopend van 08:00 uur tot 18:30 uur. Soms worden locaties samengevoegd.