Kinderdagverblijf Doorn: ’t Boomhutje

kleinschalige kinderopvang in een prachtige omgeving!

KDV ’t Boomhutje bevindt zich op het bosrijke besloten terrein van Bartiméus, gelegen tussen Doorn en Driebergen. Een prachtige omgeving dus waar we veel met de kinderen buiten kunnen zijn. De knusse en nieuwe binnenruimten zijn luxe en duurzaam ingericht met een knipoog naar het buitenleven.

Wij maken gebruik van de faciliteiten op het Bartiméus terrein en de Bosschool, zoals de snoezelruimte en de dierenweide voor de allerkleinsten. Met de wat oudere kinderen bezoeken we regelmatig de moestuin, de manege, de speeltuin en de gymzaal met springkussen.

De namen van de KDV groepen zijn al even avontuurlijk bedacht: Woudkruipertjes (0-2 jaar) en Bosvriendjes (2-4 jaar).

Ons kinderdagverblijf heeft een stabiel team met vaste collega’s, al jaren werkzaam op deze locatie. Zij zijn het verlengde van u als ouder(s) / verzorger(s) en brengen uw kindje door middel van opgedane pedagogische ervaring in hun eigen tempo en liefdevol naar een volgende stap in hun jonge bestaan(tje).

Op naar buiten!

Bij kinderdagverblijf ’t Boomhutje zijn we veel buiten. Een frisse neus halen midden in het groen, dat is toch Gezond & Gezellig? We kunnen overal naartoe lopen in de prachtige omgeving, maar de locatie zelf beschikt ook over veel buitenruimte. Een leuke boomhut om in te klimmen, een zandbak en genoeg fietsjes om over het terrein te rijden. En de baby’s hebben hun eigen buitenruimte waar zij de wereld om zich heen op een veilige manier kunnen ontdekken.

Waar nodig voegen we groepen samen tot één leuke groep van 0 tot 4 jaar en de koffie staat ’s ochtends voor u klaar!.

Gegevens KDV ’t Boomhutje:

Oude Arnhemse Bovenweg 3

3941 XM, Doorn

LRK:191166066

Wij zijn 52 weken per jaar geopend en bieden opvang aan

van 7:30 uur tot 18:30 uur.