BSO in Driebergen: de Bikkels

Buitenschoolse opvang in het teken van sport en spel voor jonge kinderen van 4 tot 7 jaar.

Buitenschoolse opvang de Bikkels van DOL FIJN kinderopvang heeft haar sportieve onderkomen in Health Center Hoenderdaal, aan de Hoendersteeg 7 in Driebergen. Deze hoogwaardige BSO-locatie staat in het teken van sport en spel voor jongste kinderen. De kinderen uit de groepen 1,2 en 3 komen hier na schooltijd samen om gezellig, sportief te ontspannen. De kinderen worden na schooltijd door onze betrokken pedagogisch medewerkers opgehaald. Gezamenlijk vertrekken zij met elektrische Stints naar de opvang. De opvang is gegarandeerd voor 52 weken per jaar.

In de schoolvakanties zijn de kinderen de hele dag welkom en wordt er een uitdagend vakantieprogramma georganiseerd. BSO de Bikkels is iedere werkdag geopend tot 18.30 uur. Zodra kinderen zeven jaar worden, kunnen ze aansluitend doorstromen naar bijvoorbeeld de Sport BSO, op steenworp afstand van BSO de Bikkels. DOL FIJN geeft kinderen de ruimte, de wens van uw kind staat centraal. Naast het meedoen aan diverse sportieve activiteiten is er ook de mogelijkheid om even rustig een boekje te lezen, te bouwen met constructiemateriaal of iets moois te maken aan de knutseltafels. BSO de Bikkels is voor uw zoon of dochter, afgezien van thuis, een fijne, huiselijke plek om te verblijven.

BSO in sportcentrum Hoenderdaal

Alle kinderen worden op school opgehaald met de electrische Stints en dan… op weg naar sportcentrum Hoenderdaal! Hier hebben we op de eerste verdieping twee eigen ruimtes waar iedereen na school eerst even iets te eten en te drinken aangeboden wordt, voordat we gaan sporten in de sportzaal. Wil uw kind liever iets anders doen? Bijvoorbeeld een Donald Duck lezen, bouwen of schilderen? Prima! Bij BSO de Bikkels bepaalt ieder kind waar het zelf zin in heeft, wij bieden de mogelijkheden graag aan!

Gegevens van de BSO:

Hoendersteeg 7

3972 NA, Driebergen

LRK:320595201

We bieden 52 weken per jaar opvang aan vanaf einde schooltijd tot 18:30 uur. In vakanties en tijdens studiedagen van school zijn we de gehele dag geopend van 08:00 uur tot 18:30 uur. Soms worden locaties samengevoegd.