Babycoach en gecertificeerde Coach Gezond

Gezond, Gezellig & Gedurfd! Dat zijn onze pijlers binnen ons gezonde concept. Wij geven hier uiting aan door gezonde voeding, veel bewegen in de frisse lucht en een veilige omgeving voor de allerjongsten, de baby’s, te promoten.

Gezelligheid, daar zorgen onze collega pedagogisch medewerkers voor. Niet alleen in de wijze hoe ze met uw kinderen omgaan, ook in de activiteiten die ze aanbieden en hoe ze onze locaties mede-aankleden.

‘Gedurfd’? We dagen uw kind uit om grenzen te verleggen en nieuwe dingen proberen. En dat gaat met vallen en opstaan, totdat het wél lukt. Natuurlijk vieren dit met uw kind! Onder andere op deze manier geven we ons pedagogisch beleid vorm in de praktijk.

Onze Babycoaches

Uw kleintje wordt bij ons in de watten gelegd en we betrekken onze baby’tjes overal bij. Extra aandacht voor de allerjongsten vinden wij erg belangrijk. We stimuleren de ontwikkeling in een veilige, prettige en rustige omgeving.

Op de kinderdagverblijven werkt onze Babycoach, Arina, als pedagogisch medewerker met specialisatie ‘babyopvang.’ We bieden babyactiviteiten en met specifieke babyvragen kunt u ook altijd bij haar terecht. Ook coacht zij alle collega’s en bedenkt zij mooie plannen om het nóg fijner voor baby’s te maken.

De gecertificeerde Coach Gezonde Kinderopvang:

Een aantal collega’s heeft inmiddels een opleiding gevolgd en weet alles over ‘gezonde kinderopvang’. Na deze intensieve training die zij hebben gevolgd, coachen zij ook collega’s als het gaat over gezondheid. DOL FIJN Kinderopvang is de eerste kinderopvang in Nederland waar maar liefst 3 gecertificeerde Coaches Gezonde Kinderopvang werken. En daar zijn we best trots op!

Buiten deze coaches hebben we ook een Muziekcoach: Bertine